w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
why must pink...
Saturday, May 28 | 8:00 PM | 0 comments

hai arinih aq nak wat entry pink

girl,pink,pink hair,anime,manga,blue eyes

knape rmai org yang x ske pink.....smalam aq wat blog walking pastu ade la blog nih layout pink ,widget pink,cursor pink and segala macam bende dalm blog die sumenye bolee dikatakan warna pink ......and aq tertarik ngan satu antry die "i hate pink",,, dah la blog die sume pink tpi nk post i hate pink but why pink yang die kutuk nape x biru ker kuning...........die siap cakap cam nih lgi 'eeeeuuuuu i gli pink rase nak muntah tgk pink ' ...... da tuh yang blog die warne pink pekahal plak tuh x muntah pon ......aq nih bkan nye fanatik sangat dgn kaler pink tpi minat lah jugak skit-skit tpi x delah sampai kutuk-kutuk warna pink tuh...............babnye barang aq pun byk warna pink pencil case aq kaler pink,purse aq kaler pink, bju aq pon kaler pink.........bkan trok sgt kaler pink tuh tpi kaler soft jer..... ini tidak smpi kate mcam gini hah 'haish naik gemuk aq tegok kaler pink klau minum justmate 5 pun x krus ' sdangkan die mang pun gemuk hahaha......jgn terasa plak dah mang pun uolls pun ckap cam tuh
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aq ade member yg bf die ske kaler pink sdangkan awek x ske kaler pink ....pastu die kate kat aq yg die britau bf die yg bf die tuh 'jambuuu' .....haha plik skit ayat nih so uolls kne bace byk kli.....ha tgk bdak laki pun ade jugak yang minat pink so pink nih bkann sje for girls k for anyone ....who like kaler pink x kisah pompuan @lki .......... bdak lki skolah aq pun ade jugak pkai beg pink for 1st time aq tgk aq gelak abisss abissan haha...sampai skunk nih ....aq skunk form 3 mse aq tgk tuh aq form 1..... pastuh ble aq pikir tuh maybe beg awek die kot yelah mse high skull banyak kapel yg tergedik nk tukar beg la nak tkar sepender la nak tukar handkershif la byk bende nak tukar klau da kpel ....but aq x mnat la kpel nih .....lgi pun lki kat skola aq mne ade yg hansem ...klau hensem pun bodoh nat wat per kapel nagn org bodo but hensem ....pastu ble aq tnye kwan aq yg tu beg die ker @ beg awek die ....kwan aq dgn slamber die pgi tnye ........'ni beg awk ker @ ...beg awek awk??.....' .....pastu die kte tuh beg die ...lgipun die ckap die x de aweekkk lgi ....ble kwan aq citer kat aq ...aq terglak nk pcah prut rse.....so korunk jgn ingt bdak pompuan jer yg ptut minat pink bdak lki pun ske pink ...........korunk pasnih jgn la nk kutuk kaler pink mne tau korunk x minat pink pastu korunk cekiout bf korunk yg ske pink so nasihat kan korunk dgn segera antar mesej kat bf korunk yg ,,bf korunk tu ske kaler ape ??....hah klau bf korunk kte minat pink korunk jgn seterat tu de pon (straight to the point) tros mintak ptos haha jgn wat gitu seyh .......so smpi sini jelah aq story kat korunk keyh babai .........