w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
blogger x suke blog yang.......
Wednesday, June 8 | 11:05 PM | 0 comments

http://www.cute-smiley.com
hahahah......tergelak aq tgk icon tue ......rase mcm nak balun org jer ....hahahah.......korunk sume mesti nak bace entry yg aq wat ni .......sepanjang cuti nih aq asik wat blog walking jer banyak blog yg aq jumpe .....ade yg cantik.....ade yang simple.......ade yang SERABUT ......akey aq sebagai blogger juge ade perasaan bile tgk blog korunk sume.....bile aq tgk yang cantik ....aq akn tulis kt shoutbox owner blog tu yg blog die ni cantik.....tapi klau yang serabut dgn widget tue aq memang trus tutup.....akey aq x nak ckap byk ...aq nak list disini senarai blogger x suke blog yang mcm maner .......http://www.cute-smiley.com

akey terdapat lima senarai disini:

1.background yang menyakitkan mate
korunk sume mesti pnh jumpe blog background yang menyakitkan mate korunk bile memandang .....aq pun pnh jumpee......nasib baik x bute....sebabnye aq trus tutup....hahaha klau aq tgk lme lme boleh rabun aq...... akey aq nak nasihat skit pade spe yg blog backgroundnye kaler yang menyakit kan mate ...jgn mrah key ini untuk kebaikan korunk ...korunk klau bole jgn la wat background yang mcm tue ..http://www.cute-smiley.com


klau ade blogger yang kurang sabar ngan kaler tue die akan mrah korunk kat shoutbox korunk x ker mencetus kan perang tue...ini hanye disebabkan oleh backgruond korunk yg menyakitkan mate tue .......tpi ade org tue trus jer tutup x than nak tgk lme-lme contoh kaler background tue hotpink sume widget dlm tue sume kaler hotpink http://www.emocutez.com ...
hah tue klau dpt blogger yg x minat kaler pink memang die mrah jer owner blog tue ....x pun die sindir nyer blog korunk tue "eh kaler background tue mcm kaler haiwan lah "...huh x ker naye owner blog tue .....so aq nak skp kat cini pas kepade spe yg pakai background menyakit kan mte baik tukar skunk ......x kisah lah klau korunk minat kaler tu...tpi lebih elok kaler putih tenang jer org tgk blog korunk ......

2.entry yang buat org menyampah membace
ape gune klau blog org tue cantik.....sedap mate memandang tpi tulisan kecik mcm semut buat ape org nak bace ...tapi klau da jdi peminat atau pembace setia dorunk sume x kisah klau tulisan blog korunk tue kecik macam semut.....semut nyok nyok pun lebih besar daripade tulisan short form korunk tue.....http://www.cute-smiley.com

ade jugak aq jumpe blog yang entry nye short form thap mengaban ....aq sendiri bace pun sakit hati naik geram..... aq nak bace menatang mende owner tu tulis pun aq x tau .....yelah kekadang tue ade blogger paham short form nih tpi pikir lah perasaan sume blogger yg membace nyer adakah mereka sume faham ngan tulisan short form korunk tue .....so korunk sume pikirlah sendiri....sebab mende nih pernah kene kat aq dlu ...aq nak bace pun susah sebab memang x fhm lansung ngan tulisan short form korunk tue ......http://www.cute-smiley.com

aq pernah ketemu ngan blog yang panjang berjela....tulisan nak kte kecik x kecik besar saix sederhana ....tulisan pakai short form tpi short form yang kiter faham lah .......x derlah short yang smpai x faham langsung....tajuk entry memang bguz untuk kiter bace tapi entry tue TIDAK ADA PERENGGAN......mcm hidup ni nak berlari jer keje.... da x reti nak berhenti......smpai x der perenggan memang aq ckap awal awal aq x suke blog tue so aq x kan wat blog walking da kat situ.......dan itulah kali pertama dan kali terakhir aq wat blog walking kat blog owner tue ........

http://www.cute-smiley.com so pasni spe yg x reti bahasa melayu yg mne setiap karangan ade perenggan korunk sume kene AMBEK KELAS UNTUK KARANGAN SAHAJA!!!!!!!!!...........blog yg aq jumpe tue org melayu so mesti die blajar karangan kan tpii bile nk wat entry kt blog trus lupe adat karangan tue yg mane perenggan tue PENTING!!!!.....igt perenggan mesti wat supaye blogger x skit pale nak bace.......


3. blog yang penuh ngan widget
akey yg ni memang aq x than ......smalam aq wat blog walking kat satu blog ni pastu bile bukak jer blog die ......nak tunggu headers jer punya lame nak loading..........pastu bile da habis sume loading tu aku scroll lah ker bawah tertibe ade plak mesej tlong follow lah ....aq clik OK pastu ade lgi ...aq clik OK ....ade lgi mesej .....aq clik skali lgi OK pastu x der dah .
http://www.cute-smiley.combengang aq mse tuh disebabkan mesej nye .....

pstu aq scroll la ke bwah nak tgk entry .....blog owner tuh penuh ngan widget kiri kanan atas bawah ngan lagu lgi aq da x than sangat aq blah trus......bile nak bla tu plak ade mesej babai dtg cini agi ...x hingin aq dtg kat blog kau ......so disini aq nak ckp memang aq x suke blog serabut ngan widget lebih lebih lagi klau blog serabut tue ade lagu lagi benci aq..............aq britau disini ade sesetgh blogger mungkin suke ngan blog yg serabut....tapi mcm mane klau ade blogger lain yang tgk blog korunk mesti perasaan die mcm aq .....sakit hati blogger yg tgk blog korunk yg serabut tue.....kiter just ambek widget yg penting jelah mcm top,hiden shoutbox tpi klau bole hiden shoutbox tu jgn lah kartoon yg besar sampai org nak bace ape pun x bole disebabkan kartoon tu menghalang perkataan......
http://www.cute-smiley.comsorilah sape yg terase tue .....

hah !!! kat atas tu ade tulis 5 kan kan tpi sye mlaz lah nak siap kan arinih penat nanti sye sambung balik keyh babaii
http://www.cute-smiley.com




written by hanaPhotobucket