w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
kpop malasia TIRUAN
Friday, June 17 | 1:31 AM | 2 comments

baru baru ni kiter di kecoh kan dengan kpop malaysia ,,,,,terus terang aq sendiri pun x suke sebernarnye dorunk sume nih aq arap dorunk sume nih bole gulung tikar jelah ,,,,,,x yah lah nak tiru org len ,,,,,,,cari identiti sediri laweyh ......


ok entry aq kali nih jahat skit sebab aq memang x puas hati bile ade org nak tiru kpop,,,,kiter ni malaysia bukan korea bongokk!!!!,,,,,,,tgk jepun pandai cari identiti sendiri yg kite sebernarnye da tau ape nme dorunk iaitu JPOP ,,,,,,,da tue kalau malaysia nih kpop jugak ker dasar bongokk ar,,,,,memang nak kene tegur ngan dato rais yatim nih

ok aq mlaz nak cakap byk korunk tgk jelah gambar kat bwah ni
ngos ngos punye org ,,,,,,,baju pkai guni ,,,,,perasan nak tiru suju,,,,,blah ar serabot ,,,,,kpop tue korea ,,,,klau jpop tue jepun ,,,,,,klau malaysia mpop lah bangang ,,,mane ade korea kat malaysia bongokk,,,,,,budak tadika reti beze mende camtue mcm org x sekolah


mcm badan kaw tue LAWOR sgt ,,,,,hitam belegam mcm bontot kuali x yah perasan nak jadi suju bdan mcm arang ,,,, xyah lar,,,,,tutup jelah niat MURNI engkau tue ,,,,mane ade org suke


hah kan dpt kene edit org berak atas tgn kaw ,,,,mcm hancem muke mcm org asli
huh!!!,,,,,mcam siot jer,,,,,dah lah kaki gemuk x malu nk tayang kaki yg byk lemak tue ,,,,,,,x yah lar korunk sume ni perasan kaki korunk lawa sgt ,,,,,,mcm lawa sgt kaki kaw tue pkai skirt ,,,,,,

ni lagi lah ,,,,kaki pendek x yah perasan lah kaw tue nak tiru wonder qirls macam da x der mende laen nak wat .....

ntah mende 2 muke x lawa perasan cantik ......bongek

kaki wonder girls pun cantik panjang jer kaki dorunk nie,,,,,,,


korunk tgk kaki snsd lawa jer ,,,,kurus pulak tue

sori lah weyh kalau korunk yg membace entry aq yg jahat ni terasa,, pasal korunk ni minat sgt dorunk sebab HENSEM aq mintak maaf bab kutuk idol korunk,,,memang aq x suke org yg copy mengopy nie kalau yer pun minat agk agk skit ,,,,,sori lah skali lagi klau korunk rase entry aq ni jahat ,,,,aq memang x suke og yg copy paste nie ......ok lah smpai sini jelah

aq arap korunk koment keyh
bubbye
post by hanaPhotobucket