w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
mkan kat luar
Thursday, June 2 | 8:59 PM | 0 comments

http://www.cute-smiley.com
smalam my omma kte kat my appa ble nak bawak pegi keluar jalan makan kat luar .....ble aq dgr aq tru s semangat nak kuar gi mkan kat luar ..... aq mse tuh tgh tgk citer nora elena ...bile aq dgr ...aq pun sambung la..(nak bodek )http://www.cute-smiley.com
.'abah lme x gi kuar mkan kat luar ....' kukuh x ayt aq ...hahaha pastu my appa x respon maybe ape yg kiteorg ckap ni x smpai di hati die (kot)....pastu dlm bape minit appa aq ckap kt omma aq camnih 'ha'ah lme jugak x mkan kat luar ...kiter siap la gi mkan kat luar'....ble my omma dgr jer camtuh .....siap ngan annaunce agi hahahttp://www.cute-smiley.com

hah!! siap semua kiter nak mkan kat luar .....aq tanpa melengahkan masa aq trus bersiap ASAP(as soon as posible)http://www.cute-smiley.com aq berlari ke bilik aq nak bersiap hahaha...memang lme aq x gi kuar mkan ......tue yg semangat tue ....pas da siap kitee org nak onder way la ker restaurant kat pekan tue....pastu memandang kan minyak da nak abis my appa gi lah isi minyak ......minyak pun da msok pastu my appa drive kete nak kuar dripd petronas tetibe.......http://www.cute-smiley.com


my omma jerit dlm kete ... nper ngan lampu jam ni mcam nak mti !!!!.....lampu.aircong sume mcm nak mti ....sdangkan tdi elok jer.....ble da isi minyak trus jdi cam tuh ....cuak aq dgr omma aq jerit .....pastu appa aq tgk la nper jdi camtu pastu appa aq kte " ni mesti bateri kete nak habis"pastu mse tue omma aq ckap cbe tgk workshop kat blakan tu bukak ke tak ....workshop tu bukak tpi appa aq x nak bele kat situ bab mhal ....pastu appa aq kte kiter blik la umah semula.....http://www.cute-smiley.comaq nak gi kuar mkan huawaaaa!!!! pastu kete appa aq mti kat tepi simpang jalan umah aq....terpakse lah jalan blik umah mujur dkat jer ....so smpai sini jelah aq citer kete ayh msih lgi x elok k babai jgn lpe koment tau .....