w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
buzy lah
Tuesday, July 26 | 4:02 AM | 2 comments

argh tensyen lah hana skunk ni ............opps sori lupe beri salam ...........assalamualaikum........x jawab dosa....hana tensyen lah skunk ni .......hana nak ambek exam penting taun nie tapi taun ni jugak byk request so mulai saat ini hana X KAN ambek tempahan edit blog hingga hana abis ambek pekse ......so hana akan berhenti ambek TEMPAHAN edit blog untuk hana fokus kepada exam ok ..........so buat mase skunk NO REQUEST!!!!!!!!!ado paham.....klau x paham jugak ni hana ade buat cartoon bior korunk paham !!!!!
hana mintk maaf kepade sape yang hana ambek blog die untuk diedit tapi hana mesti fokus kepada exam hana...tapi 1 blog jer yang hana bole edit iaitu blog sis tapi lambat skit lah ....sis klau bace entry ni jgn mare yek kite lmbt edit blog sis ....15 aribulan 8 hana da exam . so korunk bilang lah bape ari lagi hana nak exam ok .......arini 26 aribulan tujuh .....si hana kene study tok abis kan silibus .yang da abis ialah sejarah ngan geo jer ....ok sampai situ jer hana abis entry hana arinie ...k bye