w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
giler shopping tapi ........
Sunday, July 3 | 4:59 PM | 3 comments

http://www.emocutez.com
hye reader korunk camner sihat ker x ....aq sihat jer .mesti korunk pelik nape aq wat entry yg mcm nie .....sebernarnye aq nak shopping lah tapi duit x der so aq luah kan mende yg aq nak shopping nie kat blog aq jelah .......korunk nak tau mende yg aq nak shopping jom cekiout kat bawah nie ..........
http://www.emocutez.com aq memang suke giloer kasut converse bab aq tgk kawan aq pkai kan memang cantik lah ...........tapi appa aq nih die x bagi bab kasut converse tue kalau wat lasak lasak sekejap jer than .....btol ker ?? ntah lah aq sendiri pun x tau tahan lasak ker x kasut converses ni ..........tapi memang aq nak sgt tapi bukan yg kaler merah tue aq line kaler laen ..........wa wa wa sediy x dpt kasut niehttp://www.emocutez.com.........haha

akey skunk nie da famous da kasut supra nie .......dulu aq x suke .........tapi bile tgk artis korea pkai x kire pompuan pon pkai jugak ......aq rase smart lah kasut ni pastu dalam hati aq nie rase aq nak kasut ni lah .........tapi mende kalau awl awl lagi harga memang mahal .....so bile aq tgk harga lupekan jelah niat aq nak beli kasut niehttp://www.emocutez.com(mahal gile seyh ) ........tapi kalau ade org tolong beli kan boley gak ........nak same ngan kasut kat atas nie ......hehehe ade ker org nak belikan kasut supra ni tuk saye hehehe...........

so kasut supra pun aq kene lupekan

ni heel yg memang org pompuan giler skunk nie ..........memang smart lah kaki klau pkai heel nie aq nak kasut ni tapi size x der lah weyh .....hadoi klau aq pkai tuh giler tinggi sekejap hahaha sape yg gayat dinasihat kan jgn pkai nanti jatuh pengsan ......hahahhttp://www.emocutez.com tapi kalau tgk harga giler seyh mahal ke bapak jadi kasut ni pun x ley aq nak beli duit x cukup hehehe

kiter tgk mende laen

seluar pendek ........cute lah aq nak beli tapi aq x pkai kat luar nak tunjuk betis peha aq nie .......aq beli aq pkai kat dlm umah jer ........tapi klau kat luar sory eh ...aq ade seluar yg mcm ni tapi 2 3 jelah x banyak tapi x per .......senang sgt aq beli seluar pendek jelah hehehe
tapi ade gak seluar pendek yg mahal seluar pendek yang ade seson ntah mende ntah tapi yg tuh mahal aq ade gak tapi bukan seluar pendek seluar pnjang kat lutut ngan kat peha ....yang tue aq wat pkai kat umah jer x wat gi jalan kunk org ckp aq ni org giler pakai seluar koyak huhuhu

key lah aq da ckp da mendeyg aq nak beli ngan mende yg aq nak beli tapi x dpt so sampai sini jelah keyh babaii jumpe lagi (bole jumpe ker ) hehehe
post by hanaPhotobucket