w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
makanan yg aq nak mkan
Saturday, July 9 | 7:05 PM | 0 comments

hye korunk ......lama x update blog kan ............penuh habuk kat blog saia nie .......hihihi.........arini ....jalan kat kl byk tutup lah .............tetibe plak rase mcm nak mkan mende mende yg best kat situ ..................korunk sume nak tau aq nak mkan ape jom cekiout kat bawah nie ...........

pancake !!!!..... lame x mkan kau ...........rindu lah ...........kau nie asal aq nak mkan kau jer ..kau da abis beli diorg ............mane aci ........i don't care ..............i want eat you now !!!!!! ade sesape yg jual pencake bertingkat camn ie klau ade plss koment kat blog saye ........seya memang nak mkan pancake nie dari dulu lagi ..TAPI asik abes jer .......huh!!!!!

tapi dalam mase yg same aq nak mkan spegetti ..........tapi da nak exam nie mak aq x bagi nak mkan mende mende yg mcm nie .........klau maggi lagi lah mak aq x bagi nak mkan ........merbahaya lah katekan tapi memang btul .......x bek untuk kesihatan ........maggi lah yg aq suke nyer klau mak aq x msak ...hahaha........aq nie mane pndai masak nasi pun aq x pndai .........klau korunk x percaye aq pndai masak suke ati korunk lah........tapi itulah kenyataan nyer memang aq x reti masak .............setakat maggi tu bole lah .........hihihihi

coleslaw pun aq suke gak .......coleslaw nie klau mkan ngan roti atau pun nasi ayam yang xder lauk mcm nasi ayam just nasi jer ..memang sedap lah............kaw kaw nyer rase ..............tapi bagi org yg x suke coleslaw nie bagi die x sedap ...........bagi aq sedap giler ....coleslaw nie wat sendiri boleh .......x yah masak ........gode-gode jer dlm mangkuk tue hahaha

mushroom cream soup
aq suke klau soup nie mkan ngan roti yang ranggup tue x pun soup ni cicah ngan mister potato perhhh sedap gilar sume cukup ngan cream nyer ngan manis nyer ngan lemak nyer perghh sedap giler ........hahaha lapar lah pulak ...........

ok kiter tgk plak air per yg nak minum

fresh apple
wow fantastik lah klau mkan sume mende kat atas tu pastu da mkan pekene plak fresh apple nie mmang kaw lah hahaha ......gile jugak klau aq pikir nak mkan mende kat atas tue smpai abis memang x kan abis punye ........ hehehehe klau nak lengkap kan sume mende yg kiter mkan nie mestilah kene ade dessert kan ....

tgk dessert ape yg ade

ni name nyer frozen strawberry margarit
aq memang peminat strawbarry so klau dessert mestilah strawbeery yg akan jadi pilihan aq kan......klau tgk gmbr kat ats tue x same mcm yg aq mkan sebernarnye tapi mase aq search dessert nie tgk mcm sedap jer hahaha so aq pun ambek lah gmbr ni .........gmbr sebernar yg aq mkan yg kat bawah ni

leih kurang mcm nilah yg aq mkan sebernarnyer tapi atas die tue warna merah pekat bawah die baru mcm gmbr kat atas tu pink cair .....strawberry pun mcm gitu lah bentuk nyer tercacak jer hahahaha smpai sini jelah geng oii

aq nak belah dulu nak wat omwork melabak esok da nak skolah.........budbye!!!! ;)
post by hanaPhotobucket