w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
Virus fb sedang menular
Saturday, July 30 | 4:15 AM | 1 comments

gmbr ni x der kene mengena ngan entry aq ni

salam readers korunk pernah x dpt mesej ni kat fb korunk
"hi.how are you"
itu adelah virus fb kiter.....aq mase mule2 tu muskil jugak kenape ramai sgt antar mesej tu kat inbox aq sehari 3 4 org antar msej yg same ........
dorunk ni buat pakatan nak kene kan aq ker........pastu bile aq wat blog walking kat blog geng cyber barulah aq tau rupenyer msej tu adelah virus fb

1. die akan antar msej "hi.how are you"
2.bile korunk reply msej tu die akn antar msej " wanna laugh"
3.bile korunk reply msej tu die akn antar msej lagi tapi aq x igt pertapi adelah msej tu
4.pastu die akn antar link kat inbox korunk

link tu sebenarnyer VIRUS so korunk jgn clik link tu klau x laptop korunk akn terpadam and korunk kene format balik laptop korunk semule ......so klau x nak perkare itu berlaku bior lantok jer msej tu bertimbun dlm inbox korunk keyh.....

Nak share entry ni at blog korunk ......boley tapi credit kan entry ni kat blog aq