w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
new skin now!!!!!!
Monday, September 5 | 3:47 AM | 0 comments


hana memang peminat minho !!!!!
hyep!!!!!.......
skunk ni ramai org da pkai blogskin kan .....hana pun nak sibukkan diri nak pkai blogskin ....hehe.....sebab hana tgk cantik lah klau pkai blogskin ni .......tapi yang susah nyer blogskin kite kene berhadapan dengan kode jer ......so org yg nak cube blogskin kene stanby mental da fizikal sebab klau x jadi jgn nangis pulak......klau bengang jgn campak kunci ke skin komputer yek .....abis rosak komputer tu .......

blog skin ni x de add a gadget,....html javasript......x der design.....x der tmpt letak heder..... so sad ....bagi korunk yang try sesuatu yang baru boleh lah pergi ker www.blogskin.com .....klau nak ikut tuto boleh lah pegi blog .....hehe

bye