w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
facebook like page 'macam saya'
Tuesday, October 18 | 10:13 PM | 0 comments

hye korunk ,hari ni hana buat tuto facebook like page yang macam hana punye....sebernarnye mende ni senang jer nak buat ...tuto ni direquest oleh picoz shipalula.......ok lets start!!!!!!

ok!! first pegi sini
ok da pegi ke page tu kan nmpk x like button yang dlm kotak merah tu ...ok da nmpak clik jelah bile da clik mesti die jadi macam ni
nampak x garisan merah yang yang saye garis di bahagian 'URL to like' garisan tu korunk kene ltak link fanpage korunk
pastu dalam kotak like box tu ade bahagian 'layout style' clik 'layout style' bile da clik ade tige pilihan di situ korunk pilih button count...klau nak same dgn hana punye ambek lah button count ...nak pilih yang lain pun boleh ...suke hati korunk lah nak ambek yang mane

pastu da puas hati nak pilih yang clik GET CODE.
bile korunk da klik GET KODE korunk tgk ade tiga colum code dekat bahagian atas tu kan
korunk clik bahagian IFRAME nanti die keluar kode utk IFRAME korunk copy lah kode tu yek
and ltak dkat sidebar korunk

ok lah selamat mencuba

Labels: