w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
my sweetie kene rampas
Monday, October 24 | 6:44 AM | 0 comments

hye korunk ,,, hana baru balik dari lawatan memang pnat giler ...ok stop merapu ...klau korunk tgk hana punye tjuk mesti korunk nak tau ape yg kene rampas ???......sape sweetie hana tu ?????.....siape pulak yang rampas?????....mcm mane boleh kene rampas pulak????
ok klau nak tau scroll ke bawah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok klau nak tau ape yg kene rampas
hanapuye netbook kene rampas net book hana name sweetie sebab die jer tmpt hana nak bukak blog kesayangan hana nie tappi skunk ni hana kene bukak blog dekat computer adik hana so hana kene tunggu turn hana nak gune ......

ok mcm mane hana boleh terkantoi dgn cikgu yang hana bawak natboook ker skolah sebab ade spy yang britau cikgu disiplin psal hal ni ........mase tu hana igtkan hana sorang jer yang bawak rupenyer ramai yang bawak ....ade yang bawah handfon......mp3........iphone pun ade ......memang cuak gile mase tu hana cume berdoa supaya netbook hana ni jadi halimunan biar cikgu x nampak

.....skunk ni netbook hana dengan cikgu.....sebelum hana bawak tu hana tnye mak hana
" ma, bawak netbook boleh ???" dengan nada sopan
mak hana jawab "bawak lah ,jage elok elok "
hah tgk mak hana sendiri bagi kebenaran bawak netbook ker skolah
so hana bawak lah ...bile smpai skolah ade kwan hana britau cikgu saaadon buat spocheck (btul ker ejaan aq ni ) mase tu hana igtkan spocheck tu da 'berakhir ' so hana lega tarik nafas tapi bile kite org berhimpun tertibe plak cikgu suruh bebaris jauh jauh
so hana pun plik lah kenapa cikgu buat mcm tu rupe nyer barisan tu gunanyer utk cikgu lalu sambil check beg kite org

mase tu memang nak nangis jer .......tapi budak laki kate aq ni rileks jer sedang aq tgh cuak nak nangis ......boleh lagi dorunk kate aq "rileks" aq tgh nak nangis tu .........haish
lpas tu ade budak laki yang bernama "ehem" (rahsia) klau 'budak' tu tau aq buat post isi name die memang mati aq die cari .........nak tau x die bawak ape dalam beg die
*
*
*
*
*
*
*
scroll lagi
*
*
*
*
*
'budak laki' tu bawak ....
ROKOK!!!!!!!
and da terkantoi mcm tu die boleh lagi ..tipu cikgu yang rokok tu kawan die punye
baik sungguh 'budak 'tu sampai tolong simpan kan rokok utk kawan
haish dalam keadaan mcm tu manusia memang hilang pertimbangan nak FIKIR
aq pun mcm tu jugak ....aq sampai cari jln nak tipu cikgu supaya cikgu tak check beg aq ......
manusia klau dalam keadaan mcm tu memang hilang pertimbangan sampai buat bende bende bodoh ...tapi hana tak buat cume niat jer

nasib baik hana kuat kan semangat dan biar kan netbook kesayuangan hana kene RAMPAS
biar padan dgn muke aq

* sori hana x ltak gmbr pun sebab mlaz ...bye