w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
Aq lulus!!!!!
Thursday, December 22 | 1:35 AM | 0 comments


hye readers ....korunk nak taw hana dpt bape .....result hana ni adalah result yang terbaik pernah hana dpt ...x pernah hana dpt math B tertibe dapat B memang excited lah!!! tapi hana x der lah dapat 7A ker 6A ker 5A.. ker ...tapi ini memang keputusan yang terbaikk....walau korunk rase result hana ni x bagus pun ...tapi itu bagi korunk yagn membaca bagi hana yang merase!!!! memang ..ini yangterbaik bagi hana....

huh! korunk nak taw x hana dpt brape ...bagi korunk mungkin result hana cukup cukup mkn ...bagi buat cukup mkn tapi da kenyang makan..hahaha


hana dapt 1A 7B yang A tu geografi.....yang lain semua B hohoho terukkan result hana...tapi korunk jgn nak judge hana erk ......maybe hana ni banyak sgt on9 kot tu yg dpt 1A jer
x per tu lah yg terbaikk hana buat ....k lah hana pergi solat dulu k bye