w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
oh shoutmix you are my favourite chatbox
Monday, December 12 | 2:21 AM | 0 comments

hye readers !!!! hana ade berita buat pembace blog hana ....bagi hana ini memang berita buruk....
tapi x tau lah bagi korunk ni berita baik....

korunk tau x shoutmix skunk ni da ade important notice dekat atas border shoutmix
mase hana nak tgk msej hana perasan yang ade important notice so hana pun klik lah ..bile klik hana tgk shoutmix akan berhenti service percume utk semua pengguna shoutmix ...maknanye bile kite nak guna shoutmix kite kene belilah .....masuk jer taun 2012 shoutmix akan bertuka service dari percume kepada berbayar.....

so hana igt hana pun nak tukar kepada cbox pulak sebab shoutmix da nak kene beli pulak.....taun depan korunk nak guna shoutmix jugak ker klau nak guna kasik tau hana eh

ok lah hana cauw dulu ..bye!