w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
cute mini mp3 player
Friday, January 6 | 10:48 PM | 0 comments

hye semua ..hari hana nak buat tuto ..lame hana x bertuto....korunk nak buat x mp3 player yang mcm gamabar dekat bawah ni kalau nak jom ikut tuto ni
first korunk pergi sini
da pergi klik generator ...x fhm tgk gmbr kat ats ni ....
ok da klik kan .....dekat kotak mp3 tu link lagu yang korunk suke ...link tu korunk x boleh ambek sesuka ati keyh
ok nak cari lagu yang korunk suke pergi sini ..da pergi korunk boleh search lagu yang korunk suke dekat search box ok
da search!! korunk klik tajuk lagu yang korunk suke tu ...mcmc yang hana line kan pade tajuk lagu tu .....
bile da klik die keluar mcm ni gambar di bawah kan .....dalam kotak merah yang hana hightlight tu ...korunk kene copy keyh ...
hah korunk hightlight and right klik pastu klik copy
da kopy korunk pergi balik dekat page mp3 semula untuk paste kan link tadi
dalam kotak mp3 tu korunk paste link lagu korunk tadi ..x fhm tgk gambar kat atas....
kalau da paste ..baguslh...so hana nak ajar mcm mane nak bagi die autoplay
korunk nampak x gambar die atas tadi ade kotak merah dan dlm kotak tu ade nombor 1 dan 0
korunk klik nombor 1 nanti lagu korunk kadi autoplay
utk tukar color mp3 .....korunk pergi dekat kotak general .....klik kotak tu dan ambee color ape yang korunk suke.....da puas ati dekat color mp3 korunk .....korunk boleh hightlight kotak besar yang kaler merah tu
ok korunk da hightlight boleh copy And paste di html javascript keyh

da siap x fhm komen keyh

Labels: