w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
Download
Friday, January 6 | 7:08 PM | 0 comments


hye korunk ...hari ni hana kasik link photo edited dekat korunk .....hana nak share skit kat korunk sume psal photo editing ni kan .....yelah slma ni ramai org tanye kat facebook hana buat header pkai per ? sebenarnyer hana pkai photoscape jer .....tapi klau nak bagi cantik skit hana buat pkai photoshop ....hana gune photoshop cs5 ..semua link ni semua yang full version punye x der yang trial version

so korunk jgn risau eh ..ok photoscape ngan gimp2 hana cari kat google and photoshop hana cari dkat rojakstory...

photoscape

yang paint tool sai tu hana x tau lah tu full version ker tidak so korunk try download and komen keyh sama der die full version ker tidak eh....
bye !! selamt mencuba

Labels: