w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
hari 1st sekolah
Wednesday, January 4 | 3:15 AM | 0 comments

hye korunk ...
harini hari pertama hana sekolah dalam 2012 ..perasan tu mcm x nak pergi sebab x puas yelah sape x suke cuti panjang kan....macam bese hari pertama mesti ade perhimpunan ..lame gile perhimpunan tadi mujur lah cikgu bagi kiteorg duduk....

sebelum perhimpunan hana terperasa n sorang budak pompuan tinggi ..macam perenah tgk upenyer budak tu kawan lame hana mase hana darjah enam ..bile hana tegur die .....memang betul tu kawan lame hana yang mase darjah enam tu ...tapi kiteorg terpisah sebab die masuk asrama .....tapi arini berjumpe pulak memang terkejut zirafah lah ...... so lepas abis perhimpunan boleh pergi kelas

kelas hana pulak tingkat atas sekali ..jauh gile mujur lah han bawak bekal x payah berebut makanan dekat kantin nanti nek tangge x derlah penat ade jugak tenage ...

hana diberitahu hana masuk kelas sains tulin ..pade mulenyer hana x tau nak masuk kelas mane tapi han ikut dulu keputusan cikgu bile da start belajar bio,kimia ,add math ngan physic baru lah hana rase yang hana ni masih lagi sikit ilmu pasal semua tu ...tapi add math tu lah yang susah ..cikgu pun tegas tapi lawa semua cikgu sain tulin hana semua nyer lawa belake...

semua cikgu sporting,lawa tapi ade mase jadi singga..hehe guru kelas hana namenyer cikgu hanim die ajar math bukan add math yer...tapi yang hana x suke dekat kelas tu meja belajar die x der laci pun ..lpas ni x boleh lah simpan buku bawah meja haish....teruk lah kene bawak beg berat lpas ni ....her her her

ok lah sampai sini jelah entry kali ni panjang sikit ...sory