w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
1ST HEADER AWESOME GIVEAWAY 2012 BY FARAIN
Sunday, February 5 | 8:11 PM | 0 comments


hye u all smalam mase hana on9 hana pegi kat creative group chat pastu ade sorang budak tu name die nur farain die yang ajak hana join contest ni so hana cepat cepat bukak photoshop and hana buat heder baru hari ni hana nak buat entry nyer

sebelum tgk heder kite tgk syarat-syarat die keyh

Term
  • Bewarganegara Malaysia .
  • Make satu header yang cantik dan mestilah ditulis di situ 'Nurul Farain' kalau mahu tambah apa-2 perkataan boleh sahaja.-wajib-
  • Wajib ada belog .
  • Wajib follow belog Ain & untuk mengetahui Info selanjutnya.
  • Make satu entry yang bertajuk '1st Header Awesome New Year Giveaway By Ain'. -wajib-
  • Takpayah tag , cuma promote je contest ini.
  • Wajib like fanpages Ain & untuk mengetahui perkembangan selanjutnya.
  • Wajib like fanpage sponsor , wajib follow blog sponsor dan wajib add facebook sponsor. -wajib-
  • beri link post awak atau link blog awak dan letakkan link itu ke ruangan komen.
hana buat sume nyer add like sume da
kite tgk heder plak

ha ni lah header untuk ain ...jgn ambek eyh ni untuk ain jer bukan untuk korunk huhuhu
btw heder ni da transparent da ...rase rase mcm buruk jer heder ni ..tapi harap harap terpilih lah ...sis nak contact lens tu heheh .....bye

Labels: