w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
contest i love my bff
Sunday, February 5 | 11:18 PM | 0 comments


hah ni gmbr kite org mase hari ko akedemi..gmbr syazana yang pkai baju bombe tu
..gmbar hana pulak yang pkai baju kurung tu ...tangan hana pegang cup cake yang syazana bawak...weyh syazana kaw bawak hanfone ...agak cikgu tgk x gmbr ni


ni gmbar mase klas tambahan math ..hana bawak netbokk on9 sebelum cikgu dtg hihihi....yang pkai baju biru tu syakirah ..


asslamualaikum, hana join contest lagi hihihi kali ni hana kene tag dgn sis eryn ...ok lets start! pade suatu hari ..eh eh silap bukan nyer pertandingan cerita,hihih

haha hana nak cite kat korunk yang bace entry ni psal bff hana name nyer syazana azri ..die same minat ngan hana ..kiteorg minat korea die hard fans lah katekan ...asal jumpe kat skolah jer mesti cite sal korea tapi x der lah spanjang mase citer korea jer ...boring lah kan ...ade jugak msuk cite cite lain ...

die ni slalu sgt lupe mende yang remeh temeh yg ingat kan die aq jugak ....sal aq tanye omwork jer die lupe pastu bile aq ingatkan die igt balik ...syazana cukuplah dgn kerenah lupe kaw tu ...no ic kaw pun kaw lupe jugak ..ceyh yeke ! hmm ntahlah. kite mase skolah rendah bermusuh tapi bile nek skolah menengah berkawan plak...pelik

Kekadang buat lawak bodo bengang haha LOL taun lpas mase kite form 3 kan syazana kaw ngan aq x same klas aq sdikit kecewa ngan kaw sebeb kaw x slari ngan aq....mase form 2 kie same klaz byk kenangan mase tu ...aq igt lagi yang aq serang cikgu khoris ...kaw nak pertahan kan aq kaw tau per perasan aq mase tu aq terharu tau sebab ...kaw halang aq dari serang cikgu...kaw halang aq dari membuat kesalahan...

kaw igt lagi x yang aq cite kat kaw yang nabil die mkn nugget cicah aiskrim rainbow ..aq plik btol lah mcm mane rase nugget tu ...mase tu memang kite gelak mcm org sawan...gelak x berhenti...KAH KAH KAH sbijik mcm gajah ...hohoh gajah gelak ker ...klau aq x puas hati aq ngadu kat kaw klau kaw plak x puas hati kaw plak kasi tau aq ...sume psal A.I.3A KITE KUTUK DIE kaw kaw nyer memang dari skolah rendah aq x puas hati ngan A.I.3A.same lah jugak mcm kaw kan

mase form 2 kaw slalu bawak cupcake mak kaw aq slalu nak mkn free hhehee...pastu kaw bawak cookies yang kaw buat ...fatin kate cookies kaw keras mcm kayu balak selak aq ngan fatin gelak HAHAHAHAH.pastu aq ketuk pale pakwe idaman kaw a*&^%$# die slalu main main ngan aq ..tulah pasal aq ketuk pale die ..hahah satu klas gelak .tapi bile kite da form 4 2 minggu jer kite dpat mengile kat klas pastu kaw pindak teknik..

nanti bile kaw balik asrama ..aq nak hang lah ngan kaw kite pergi pekan lah ..
aq bangge ngan kaw sebab kaw boleh than duduk asrama ...per per pun AQ SYG KAW jage diri baik baik ...kat tempat org biar kite jadi kebanggaan bukan nyer bala keyh bye

2 BUDDIES YANG HANA TAG
1.syaz

Labels: