w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
hana mnang
Saturday, February 4 | 2:18 AM | 0 comments


hye korunk !!! hana happy gile hari ni ...nak tau sebab per sebab hana menag giveaway sis eryn sumpah hana cakap hana memang pertame kali menang contest sebelum ni hana x pernah pun klau muk contest ker giveawy ker atau segmen x pernah pun menang

huhuhuhu HAPPY gile lah hihi ...nak tgk link x

... ni link nyer sis eryn klau mcm gini boleh lah hana selalu join kontest kan ..hahah best nyer lah klau ade org buat kontest hadiah ipad 2 atau pun galaxy tab ho best nyer lah
ok lah bye sampai sini jelah keyh

p/S: hana nak pergi blogwalking cari kontest tgh semangat ni