w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
lame nyer tak update blog
Wednesday, February 29 | 2:47 AM | 0 comments


hye peeps !! sorry hana lame sangat x update blog kan hana buzy and skunk ni mak hana da x bagi hana nak on9 mcm slalu ...hmm sedih lah ....sorry kepade follower hana klau hana x follow korunk balik ....atau yang request tuto kat hana tapi hana tak buat sebab hana da kene tusyen and balik skolah lambat dgn keje skolah yang byk tahap gaban adoyaiii byk nyer lah masalah

sorry yer korunk hana mintak maaff skali lagi ...kepade yang antar meseh kat chat box tapi hana x hit balik blog korunk ....korunk jangan lah mrah..... hana skunk x tingaktan 4 so hana da x boleh on9 mcm slalu maybe seminggu sekali dan mase nyer hana 30 minit kot hihihih
ok lah samapai sini jer keyh


P/S: hana rindu sgt blog hana ni ...lame hana x edit blog