w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
4 month quarantine
Sunday, May 27 | 12:59 AM | 2 comments

AUUUWWWWWWW
I'M FREEEEEEE


hye korunk!!! lame gile-gile tahap dump dump hana x edit blog x update blog sorry keyh.hana nak sangat bukak blog pastu update tuto,post baru tapi x boleh.
hehe klau tengok pade tajuk entry tu macam suspen jer an ...ape yang hana kene sampai kene quaratine, suda macam orang kene h1n1 plak tapi x derlah sampai 4 bulan x kuar rumah , hana x kene h1n1 key. nak kate hana kene selsema burung belatok sampai 4 bulan quarantine tu da melampau sangat ...haha

key terus trang jelah hana sebenarnye bukan kene h1n1 sampai x boley kuar umah actually hana kene quarantine dari bukak blog,fb,twitter,blogskin dan sume site yang hana join. nak blogwalking pun x boleh sebab internet x boleh bukak hurm kesian sayeeeeee.

but now hana is online yeah oh oh yeah hihi....dan hana nak mintak maaf pade korunk yang follow blog hana tapi hana tak replay thanks pun kat korunk. pade blodder yang sent message kat chatboxx but hana do not hit your blog .i'm so sorry.

ok i wanna go to eat contiuneing after this bye!!!