w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
Bukan x nak like
Friday, June 15 | 8:41 PM | 2 comments

Gambar diatas x der kene mengene dgn entry di bawah 

 hyep awak semua ..hari ni hari sabtu minta hari ni menjadi hari yang baik untuk semua!!...hah korunk pernah x kene PAKSA buat sesuatu yang korunk x suke buat ..Of Course pernah kan ..hana pun pernah juga kene paksa ngan orang yang hana x knal kat FB ..dia add hana kat FB semata-mata nak ramaikan FOLLOWERS dia..jadi hana rase klau main main pakse pakse org ni x berbaloi pun bagi org lain 

tapi ape yang hana nak cerita pade hari sabtu ..kes lain tapi still juga kene PAKSA dengan unknown..nak plak yang pakse tu bdak yang hana pernah tengok kat sekolah. case ni terjadi pade kawan kelas hana sendiri, die cerita yang ade bdak mintak like gambar kat FB maybe bdak tu join contest edit gambar paling cantik kot. tapi bile kawan hana bagi link kat chatbox, tgk gambar yang die edit tak cantik pun. hana sendiri pun cakap mende yang same dengan ape yang kawan hana cerita tu "memang gambar dia edit x cantik" 
sebenarnyer sape yang suke kena paksa. tak der sape yang suke kena paksa kan ..so dalam kes ni bukan nye kawan hana x nak like tapi agak agak lah skit bile nak pakse org tu ..ini tidak siap tanye "Da like ker belum" kepade owner FB tu jangan main redah jer nak suruh orang lain like gambar awk tu ..tapi nak buat mcm mane ..da org x berkenan nak like gambar die 

rasenya sampai sini jelah entry kali ini!! kepade readers sume klau terase hana nak minta maaf awal awal.
P/S: budak tu hana berkenan sebab mate jer ..tapi bile tau pragai die gitu kecewa rase 
by Hana