w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
Hubungan lesbian
Sunday, October 21 | 1:10 AM | 0 comments

Assalamualaikum!
selamat tengahari semua!!(ayat skema). yuhuu hana tinggal sehari jer nak bebas dari pekse yeay(sorry lari tajuk).okey berbalik dari tajuk kite kat atas,ialah LESBIAN!.SORRY KEPADE SESIAPA YANG TERASE entry ini ada kena mengane dengan die ,saye minta maaf keyh. entry ini cume sekadar renungan sahaja!. 

Hana takut tangok dunia yang makin nak kiamat ni,manusia makin lalai dari tanggungjawab dorunk, hana cakap sebab hana pun lalai same. semakin dunia ni nak mati atau nak kiamat syaitan makin membawa kite ke arah api neraka ,harap semua pembaca sedar dan membuka mate, kerana kiamat dengan kite sekarang sudah dekat.dengan gejala maksiat,orang islam yang minum arak,merompak,membunuh,rasuah dan macam macam lagi. tapi hana cume sentuh topik pasal lesbian,pade kaum hawa yang spatutnye bergantung kepade kaum hawa, kenapa korunk nak jadikan kaum sejeni ini sebagai pasangan.

Apa alasan korunk dengan hubungan korunk ni!.Nabi Muhammad x mengaku umat die. korunk sepatutnyer sedar kalau pompuan same same pompuan mempunyai hubungan yang lebih dari kawan,sampaikan ade yg nak kahwinlah bagai,korunk tahu x syurga korunk dekat mane, sebab kalau korunk menjalankan hubungan lesbian nak lagi yang beragama islam,tak ade jaminan syurge bagi korunk. Dan apa alsan korunk bagi dekat Allah disebabkan hubungan yang sia-sia ni. tolonglah kembali kepade pangkal jalan,

semoga korunk semua ni cepat bertaubat selagi pintu taubat tidak tertutup untuk korunk. Hana pelik macam mane boleh timbul perasaan nak kapel dengan pompuan same pompuan. dari segi biologi korunk punye hormon mesti tertarik dengan hormon testrogen(hormon lelaki). tapi boleh pulak astrogen dengan astroden melekat. ker korunk pergi suntik testrogen kat hospital. haish dunia dah nak kiamat,bawalah bertaubat sayang.hana mengaku hana pun pernah peluk kawan hana tapi peluk sebagai kawan pastu dah. hana tengok kawan hana macam tengok batu, maksudnyer x der pun perasaan nak kapel ker nak kawin ke atau nak menjalinkan hubungan cinta sesama kaum sejenis. so tajuk hana hari ni masih lagi menjadi tanda tanda tanye di kepala hana. so daripade hana pikir psal lenbian yg tak tau kesudahannya baik hana pergi study fizik esaok nak exam ..k take it bye!( sorry entry kali ni panjang sikit) enjoy~ :)

by: Hana