w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
raw eat
Saturday, October 20 | 2:06 AM | 0 comments


Assalamualaikum!.( tak jawab dosa)
korunk pernah dengar x psal orang yang suke makan makanan yang mentah,mesti pernah kan?. hari ni hana nak share je walaupun semua orang dah tau pasal makan bende yang mcam ni ..hana bosan so hana pun buat lah entry ni so enjoy lah video kat bawah ni


rase ape mkan sotong mentah,rase masin de lah ..cube try tangok video kat bawah plak
sanggup makan cacing semata mata nak masuk dalam record paling pantas. manusia yang pelik.dah lah dalam perut ade cacing ..pergi makan pulak adik beradik die ..nampaknyer berparti lah cacing tu dalam perut jumpe semua anak beranak sepupu sapapat semua jumpe ,,kalau korunk sanggup ker makan adik beradik parasit ni ..hahaha

k lah stop sampai sini jer ..bye guys