w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
shadow keliling blog(classic template)
Saturday, October 20 | 1:19 AM | 0 comments

assalamualaikum!.hye readers, hari ni hana nak kongsi 1 tutorial dengan korunk. sebenarnye hana pernah tgk 1 blog die pernah buat border shadow kat blog die pastu hana pun try lah godam code blog hana ,ni jadi ke x shadow nyer bile try buat rupenye jadi..hana da lame da try border shadow tapi baru hari ni nak sharing dengan korunk semua ..so jom start!

tuto ni untuk SIMPLE TEMPLATE 
1.Dashboard >design > edit html > Tick expand widget 
2.CTRL F cari code ini .content-inner { 
3.copy code diwah dan pastekan di bawah code anak .content-inner {


 -moz-border-radius: 30px 30px / 30px 30px;border-radius: 30px 30px / 30px 30px;-moz-box-shadow: 0 0 15px 5px #FFFFFF;-webkit-box-shadow: 0 0 15px 5px #FFFFFF;}


ok dah paste,klik preview.klau jadi tekan save
kalau nak tukar kale boleh pergi disini bye!

Labels: