w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
tamat menghadapi peperiksaan akhir tahun
Monday, October 22 | 4:09 AM | 0 comments

Assalamulaikum!. tak jawab dosa
hye,hana ingat nak buat entry ni lebih awal tapi maklum lah lupa, nasib baik masih sempat. hana sudah habis dah pekse tapi hana tak rase lega lagi, selagi terikat dengan SPM. hurm hana risau dengan result pekse macam mane. hana ambek pure science ,tapi klau result akhir tahun hana x memberansangkan ,kene keluar kelas pure scince hana x nak. i put so much effort on this so dont take it easy to let it go. ececeh hehe. klau hana keluar dari kelas tu hana kena ambek aliran lain, hana penat lah ingat senang ke nak tukar aliran ,bile dah masuk aliran lain, kene siap kan kerja kursus lah, peka yang baru . penat lah

so hana tak rase lega langsung bile habis pekse dengan buku teks yang entah kemana, harap harap cari jumpe lah semua sekali 16 buah buku tu. hana masih sayang lagi dengan sains tulen. hana dah penat penat buat peka bio,fizik,chem tapi bile result teruk kena lepaskan macam tu je , tak ke sayang. dah habis belajar setahun nak keluar kelas plak. this too much!. hana harap budak lelaki 3 orang dalam kelas hana tu still lagi ade dalam tu tahun dengan syarat korunk bertige tolong berubah dan jadilah rajin sikit

kalau kelas tu makin banyak anak kapal yang keluar dah tu ape yang tinggal dalam kapal yang besar tu. budak laki dalam kelas dahlah dalam golongan species terancam. binatang yang terancam pun tak teruk
lagi. hurm sedih lah ,harap sangat result membantu hana untuk hana stay dalam kelas sains tulen. stop sampai je lah. hana nak pergi solat.

P/S: kepade 4pj1 jangan korunk rase bebas. selagi korunk masih terikat dengan result exam akhir tahun dan lebih penting SPM yang tunggu kite untuk tahun depan. so beringat dan berpada-pada kite x merdeka lagi ye