w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
LISJAROM 2012
Thursday, January 31 | 3:05 AM | 0 comments

ASSALAMUALAIKUM!..x jawab dosa. lame tak update blog ni,dah bersawang blog ni. Act, lappy saya rosak so x bole lah nak update blog. nak online pon gune fon. okeyh berbalik ke topik asal. sebenarnye gambar diatas memang ada kena mengena dengan entry kali ni. tahun lepas farah ade join jambori pengakap di Langkawi. jambori ni peringkat antarabangsa so ade orang luar negara datang kat sini. mang best giler wohoo

farah wakil pengakap pahang dari pekan. bkan org pekan je, org lipis ,org raub campur skit dgn temerloh. haha memang pengakap pahang paling ramai sekali. 200 orang lebih. so skunk msuk citer nak pergi langkawi
kiteorg bertolak awal sehari, 
hari selasa 11/12/2012. 
bekumpul di PPD pekan.perjalanan ke langkawi mengambil mase 12 jam. lame gile duduk dalam bas bercampur dgn perasann gembire,bosan,penat, mengantuk ..haha mcm mcm kerenah mase duduk dalam bas. tu baru duk dalam bas belum sampai langkawi lagi. so agshdhgmbr mase dalam bas




so kiteorg sampai kat perlis kul 12 lebih kot. tido dan rehat dekat surau kat situ.perpagi bute lagi kiteorg bertolak ke jeti nak pergi ke langkawi!.. so letak beg semua kat situ, then pegi breakfast lpas breakfast kiteorg naik feri kenangan 3. name pun dah kenangan 3 so mesti ade kenangan kat situ kan so here some picture




ok dari perlis ke langkawi ambil mase 1 jam lebih. bile dah sampai beria-ria nak ambek gmbor, kate org pekan selok! haha so ade lah skit gmbr kiteorg mase tu mang sesak sgt kat jeti





 
so kiteorg dah smpai kat jeti langkawi, ltak brang kat depan shopping mall ,, then per lagi shopping lah kan ,,ckgu bagi mase 3 jam shopping. wow mang gile lah, tpi x shopping per pun sbb nak save duit. bile da nak balik baru habiskan duit.
 habis shopping kiteorg pergi ke bas then terus pergi ke tempat perkhemahan kiteorng. tmpat tu name langkawi geomaritim park dekat oriental village haha. samapi je kat situ terus jadi jakun sebab kat situ ade cable car .. x sangke jugak tmpt camping kiteorg sebelah dgn tmpt perlancongan. kat situ mang gile best ade air terjun, anak anak sungai. 
so faarah citer sampai sinijelah sbb nak pergi buat omwork! goodbye adioss!! nantikan part 2

P/S: sape sape rase nak tmbah gmbar ke.. maih bagi aq gmbar tu nanti aq publish.. x kisah korunk nak bagi gmbar pe