w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
SPM CANDIDATE'13
Tuesday, May 28 | 2:44 AM | 0 comments

Assalamualaikum. lama tak update entry kat blog nie. habis berhabuk. bukan x nak update tapi buzy ngan kelas,tusyen so tak der mase nak update blog nie.

berbalik dengan tajuk kat atas. saya da jadi mangsa spm 2013. pada awal tahun rase susah sikit sebab x biasa dengan kelas tambahan,tak biase balik lambat so adelah merungut skit skit. tapi tak bole nak merungut sebab nanti bende x baik jadi. skunk nie da bulan 5 tinggal bape bulan jer lagi nak spm. tak sangka mase cepat berlalu. sekajap jer rase, da nak masuk pertengahan tahun.

kalau ikutkan tahun nie berazam nak jadi rajin, tapi penyakit malas tu tetap jugak ade. tak tau nak buang mcam mane penyakit malas nie. result awal tahun bole tahan lah. sbb awal tahun jadi semangat tu ade. bile da nak pertengahan tahun, makin malas! ape nak buat dengan penyakit malas result p2 nie x tau lah maybe menurun.
k lah nak stop sampai sini ja. bye !

P/S: entrey mengarut sebab lame x update blog. sorry.