w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
Lepasan SPM/Ex Student
Wednesday, November 27 | 11:16 PM | 0 comments

Assalamualaikum, wahh lame dah tinggalkan blog nieh,, dah bape bulan dah tak update,tak edit blog nieh.. berbalik semula kepada tajuk di atas saya dah tak berdamping ngan sekolah lagii!! ngee.. Dah habis SPM da pun. besar da tanggungjawab lepas nieh. yang penting bukan jadi bini orang lah. SPM?? erm boleh tahan lah Alahamdulilah bole jawab.. tapi chemistry jer yang sewel. Maklumlah kami tak ade 'chemistry'.. nak wat macam mane ..cume berdoa yang saye dapat cemerlang. InsyaAllah.

ok so lepas nieh mestilah kene ada rancangan untuk cari duit poket kan? tapi tulah abah tak bagi kerje. dia ingat anak die budak kecik lagii.. sabar haihh.tapi takkan nak duduk diam jer kan.. so saya ngan cousin ade rancang nak wat business online. modal?? sape lagi our parent lah kan. harap harap ape yang dirancang nieh berjalan dengan lancarramin.. so i kena stop dulu..bye