w i f u e
bring the beat back
about bias stuff link home dashboard facebook follow blogskins
alahai rindu dia :)

credit and thanksgyuu

Template Edited by : Farah Hana
Credit : css school image Jaera

OLD | NEW
start jogging!
Thursday, November 28 | 7:57 PM | 0 comments

Assalamualaikum semua,, harinie start suda aktiviti jogging tengok gambar tu, haa da gemuk kan?? sebab tu lah saya start jogging. boleh kurus sikit. nak pegi gim? memang tak lah kan.. mase jogging tu, mulanya tak hujan.. bile dah sampai inderapure dah start hujan.. then makin lame, makin lebat. hehe tapi redah jugaklah best lame tak main hujan, sbelum nie tak bole nak kena hujan nanti demam susah nak study kan..

menara inderapure tu bukak waktu pagi jer, so kiteorang bernasib baik waktu dapat naik menara tu. selama stay sekolah menegah nieh tak pernah pergi menara tu. sebab menara tu dah tak bukak untuk orang awam. sebabkan ramai orng date kat situ thats why org tutup tempat tu. hehe selok keyh main kat atas tu. dah habis sekolah menegah baru lah berpeluang dapat naik menara tu. Alhamdullilah..
 
besar jugak pekan nieh dari atas,, esok joging lagi,, kalau sihat, hari hari nak pegi jogging
byebye korunk.. nak update panjang panjang pun tak reti da.. lame tak update blogg..